Як відомо, зовсім скоро по всьому світу відбудеться довгоочікувана прем'єра фільму "Спенсер", в якому Крістен Стюарт зіграє принцесу Діану. У мережі почало з'являтися все більше фотографій з сеьмок, і тим самим глядачі заінтриговані.

Відразу варто відзначити, що саму Крістен в даному образі досить складно дізнатися, і вона дійсно там неймовірно схожа на справжню принцесу Діану. Наряди були також підібрані так, щоб була максимальна схожість з тим часом.

Фільм "Спенсер", фото: вільне джерело
Фільм "Спенсер", фото: вільне джерело

Події картини розгортаються в Королівському маєтку Сандригем. Це був час Різдва 1991 року, і за задумом режисера, ці три дні стали неймовірно складними для принцеси, і в той момент вона прийняла рішення, що їм потрібно розлучитися.

Фільм "Спенсер", фото: вільне джерело
Фільм "Спенсер", фото: вільне джерело

Популярні новини зараз
Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

На одному зі знімків, до слова, Крістен Стюарт зіграла наречену, і для цього їй довелося надіти весільну сукню, яка була практично ідентичною копією культового вбрання принцеси Діани.

Сама актриса зізналася, що ці сцени далися їй складно, так як відчувала вона себе в цьому "моторошно".

При цьому сцена, в якій вона носить весільну сукню, займає лише кілька секунд від загального хронометражу серії.

Фільм "Спенсер", фото: вільне джерело
Фільм "Спенсер", фото: вільне джерело

"Незважаючи на те, що я граю її в певному віці (за сюжетом Діані десь 29-30 років) ми все ж хотіли дати уявлення про масштаби її життя. Потрібно було хоча б мигцем торкнутися всіх важливих етапів " - розповідає Крістен Стюарт.

Нагадаємо, що Крістен Стюарт після прем'єри фільму "Спенсер" зізналася, що їй важко далася роль принцеси Діани

Раніше повідомляли, що зу "сутінках" Крістен Стюарт виходить заміж за кохану дівчину

Також, Крістен Стюарт з голим животом розкрила таємниці принцеси Діани