Дружина відомого українського репера Потапа, співачка Анастасія Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, прокинулася і вирішила порадувати шанувальників новою осінньою фотографією.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Анастасії Каменських в мережі Instagram.

"Sweet November (Солодкий листопад)", - підписала зірка знімок, на якому позує в чорній шкіряній байкерській куртці, з-під якої видніється яскраво-зелений светр з помаранчевими смугами на рукавах. Під куртку зірка підібрала відповідні чорні штани, а також зробила чорний манікюр. Макіяж співачки виконаний в натуральних, нейтральних відтінках.

Скрін, Instagram Каменських
Скрін, Instagram Каменських

Скрін, Instagram Каменських
Скрін, Instagram Каменських

Популярні новини зараз
Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

При цьому вона сидить на залізних сходах в незрозумілому місці, що нагадує склад або гараж.

"Ти ідеальна! Ти можеш бути музою для художників, письменників, поетів, музикантів та інших творців», «It is not so sweet as you are (це не так мило, як ти)», «Яка красива», «Привіт, Настюшка! Відмінного понеділка», "Моя любов", - пишуть фанати в коментарях.

Нагадаємо, Настя Каменських зізналася, що хоче зробити з Андрієм Данилком: Потапу краще цього не чути. Співачка Настя Каменських, яка є дружиною репера і продюсера Потапа розповіла про спільні плани з Андрієм Данилком.

Як повідомляв портал " Знай.ua", Світлана Лобода розповіла Маші Єфросиніній про зради колишнього і розрив з Крапівіною: "Буде багато одкровень". Артистка вперше за тривалий час налаштувалася на відверту розмову. Що готова розповісти Світлана всій Україні.

Також " Знай.ua " писав, Світлана Лобода у весільній сукні "помстилася" Філіпу Кіркорову за експродюсерку Нателлу Крапівіну: "Так зворушливо". Співачка Світлана Лобода з'явилася на модному показі зі своєю колишньою продюсеркою Нателлою Крапівіною.