Відома українська співачка Світлана Лобода поділилася відвертим фото і чудовою новиною з шанувальниками. Дівчина дала відверте інтерв'ю українській журналістці.

Новий пост з'явився на її сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Регулярно Світлана публікує особисті кадри, а також знімки зі своєю сім'єю. Щодня за діяльністю співачки стежить більше 11 мільйонів користувачів.

Цього разу вона поділилася особистим знімком з ліжка. Оголена дівчина лежить на білосніжному ліжку, і вкривається ковдрою. Погляд при цьому опущений вниз, що надає знімку загадковості, і це не просто так.

Справа в тому, що не так давно Світлана Лобода дала відверте інтерв'ю Марії Єфросiнінiй, де вони торкнулися безліч важливих тем, які цікавлять громадськість.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Сьогодні буде багато новин...і багато одкровень...😌#15.00 " - сказано в повідомленні під постом.

Раніше в мережі з'явився невеликий уривок з даного інтерв'ю, з якого став зрозумілий список тем, які будуть обговорюватися в даній розмові.

Обговорять вони припинення концертної діяльності в Україні, розрив з продюсером Нателлою Крапівіною, розставання з цивільним чоловіком Андрієм Царем, про нові стосунки і обручку.

Відзначається, що останнє велике інтерв'ю Світлана давала кілька років тому російській журналістці Ксенії Собчак, але, тоді глядачі відзначили, що співачка була занадто закритою, і дуже багато недоговорювала. Як буде цього разу-дізнаємося зовсім скоро.

Нагадаємо, що Світлана Лобода зізналася Маші Єфросiніній про головний страх в Україні

Раніше повідомлялося, що затосковавшая Світлана Лобода поскаржилася на самотню осінь, нікому зігріти

Знай.ІА писав, СвітланаЛобода довела, що бути красивою можна не встаючи з ліжка