У співака Володимира Дантеса відбулася прем'єра шоу разом з Олексієм Дурнєвим - «Пожежа», в якому вони обидва відповіли на найбільш хвилюючі питання шанувальників.

У першому випуску Олексій Дурнєв і Володимир Дантес поміркували про те, як це – бути жінкою, і в яких випадках дружина може спокійно піти від чоловіка.

Володимир Дантес, фото: Instagram
Володимир Дантес, фото: Instagram

Хотів би один день побути дівчиною?

У Дантеса запитали, чи хотів би він спробувати один день провести в жіночому тілі, і що б він в такому випадку зробив в першу чергу.

Популярні новини зараз
Пенсійний фонд встановлює нові норми: кого торкнуться Стане вибір між їжею та водою: на українців чекає новий удар по кишені Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати Часу більше не дадуть: українцям нагадали про важливу процедуру
Показати ще

"Блін, я б помастурбував би, відповідаю ... нарешті буду знати, де клітор. Я б всього себе облапав. Тому що зайнятися сексом з чоловіком я б не встиг. Я б не зміг перебудував своє нутро... я б корешам показав, якби симпатичною був. На, полапай мене, ми можемо користуватися цим цілу добу... але ментально я ж буду це пам'ятати...», - міркує співак.

Крім того, він припустив, що забавно було б одягнутися зухвало і проїхатися в метро.

"Відчути на собі погляди, домагання, зневажливе ставлення... зрозуміти б, хто тобі симпатичний з хлопців. Або ридав би - не можу уявити собі день без члена", - раптово заявив він.

"Або місячні - зрозуміти, як це, коли з тебе просто так кров йде», - додав співак.

Піти чи від чоловіка?

В іншому випадку питання від дівчини був більше схожий на крик про допомогу.

"Сімейне життя в глухому куті. Піти від чоловіка і сина? Близькі за*буть докорами. Куди бігти?", - журиться прихильниця.

"Якщо близькі вас за**уть, то ніякі вони вам не близькі. Піти від чоловіка і сина? Може ви самі х * * ло?",- припустив Дурнєв.

"Якщо синові до 3 років – він вас не запам'ятає, йдіть спокійно... і поговоріть з чоловіком – зізнайтеся йому... якщо до зачаття ви не зрозуміли, що ви чайлдфрі. Ти взяла відповідальність - ти народила дитину, і взяла на себе відповідальність», - упевнений Виконавець.

Нагадаємо, Надя Дорофєєва на відпочинку прийняла відчайдушне рішення без Дантеса: "Йти"

Як повідомляв " Знай.ua", Вова Дантес "помстився" Наді Дорофєєвій за весілля зі Скриптонітом і оцінив ніжки фанатки в міні-спідниці: "дуже приємно..."

Знай.ua писав, Надя Дорофєєва вміє мокріти без Володимира Дантеса: мама допомогла