Відомий український артист, а також чоловік Наді Дорофєєвої, Володимир Дантес поділився з шанувальниками незвичайним кадром. Він разом з буйволами прогулявся Закарпаттям.

Новий пост був опублікований на його сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої він є. Регулярно чоловік ділиться з шанувальниками знімками як особистими, так і з дружиною або ж друзями.

Цього разу знімок ще більш незвичайний, адже, він там стоїть з буйволом, обнiмаючись, і зосереджено позує на камеру.

"Бішон фрізе і мальтіпу - вчорашній день) майбутнє за буйволами)) хлопці, мегаполіси це, звичайно, добре. Але як же добре було на Закарпатті. Просто рай для тих, хто втомився від київських пробок, поспіху і палаючих дедлайнів" - сказано в повідомленні під постом.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію
Показати ще

Даний знімок був зроблений і опублікований не просто так. Справа в тому, що на Закарпатті Володимир Дантес вирушив для того, щоб зняти новий сезон свого шоу "Я роблю бізнес", суть якого в тому, щоб розповісти глядачам про малий бізнес в Україні, і тим самим допомогти роботодавцям напрацювати нову базу клієнтів, яка через карантин стала значно меншою.

У випуску він розповів і про буйволи, і про додаток для закладів, і про український сорт ківі. Все дуже захоплююче, і варте уваги.

У коментарях користувачі почали писати, що вони думають з цього приводу.

"Класний випуск. Мені сподобався дуже 🤗";

"😍😍😍";

"Таке добродушне створіння, але якщо ви їм сподобаєтеся) так зворушливо спостерігати) ідея щодо еко поселення цікава, для тих хто втомився від суєти міської";

"А ви схожі 😂";

"Як швидко змінюється настрій😂 😂 😂";

"Чим то схожі🙈 🔥";

"😍😍😍🙌";

"Зараз дивлюся 🔥".

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Нагадаємо, що Надя Дорофєєва потрапила в лікарню через раптову хворобу

Раніше повідомляли, що мвже Наді Дорофєєвої Дантес заговорив про С * ксе по дружбі, і хто більше заробляє

Також, Володимир Дантес захотів опинитися в жіночому тілі заради с * кса