Відомий співак з Одеси Стас Костюшкін, який вже давно живе і працює в Росії, частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 550 тисяч чоловік.

Колишній соліст групи "Чай вдвоем" у свої 50 років зареєструвався в TikTok, де періодично викладає моменти зі свого життя. Зараз там з'явилося відео дуже поганої якості, представивши біля стіни в кепці і теплій кофті.

Стас Костюшкін, скріншот: YouTube
Стас Костюшкін, скріншот: YouTube

Чоловік виконав рядки з пісні"просто друг".

"Я просто друг для тієї, яка шепотіла "ти тільки мій", яка хотіла померти зі мною, в любові або в неволі бути моєю однією!", - співається в ній.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

У підписі до відео йдеться, що слухачі Стаса Костюшкіна нарешті підросли, щоб зрозуміти сенс цієї пісні.

Стас Костюшкін, фото: Instagram
Стас Костюшкін, фото: Instagram

"Станіслав, що з якістю?", "Відео завантажувалося з 2009", "Подорослішали і зрозуміли сенс", "А що, тут якийсь хитромудрий сюжет, що потрібні роки для розуміння сенсу?", - пишуть користувачі в коментарях.

@staskostyushkin

Вот и подросли мои слушатели до смысла песни 😢🤗 #чайвдвоем #костюшкин #клявер #джарахов #тренды #топ #реки #рек #рекомендации

♬ оригинальный звук - Kostyushking

Нагадаємо, Сергія Жукова з "Руки вверх" викрали "інопланетяни"? Співака помітили в оточенні дивних істот

Як повідомляв "Знай.ua", Костюшкін з "Чай вдвоем" зібрав зірок, які зводили з розуму дівчаток в 90х: "Моїй бабусі він подобався..."

Знай.ua писав, Денис Клявер з "Чай вдвоем" розкрив таємницю 2021: "Якщо ти дивишся це відео"