24-річна Казумі Сквіртс з Майамі, штат Каліфорнія, знаходиться в поліаморних відносинах і відвідує секс-вечірки, щоб збільшити кількість своїх "жертв", і вона хоче вразити 1000 чоловіків протягом наступних шести років.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «Daily Star»

Жінка розкрила свій сексуальний "лічильник", і хоче подвоїти його, перш ніж їй виповниться 30.

Казумі Сквіртс з Майамі, Каліфорнія, заявила, що вона вже переспала з 500 людьми і хоче набрати 1000 в наступні шість років.

24-річна дівчина, яка заробляє мільйони на сайті створення сексуального контенту OnlyFans, стверджує, що секс - її "місія способу життя".

Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Кіт випадково спалив будинок і його відправили працювати, щоб відшкодувати збитки Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Казумі
Казумі

Вона розповіла: "Чесно кажучи, я втратила рахунок приблизно після 1998 року. Я записувала їх усіх в секретний список з кодами на зразок зірочок, якщо вони дійсно хороші, або сердець, якщо я відчувала до них почуття. У мене була дивна життєва місія - переспати з чоловіками з кожної країни. Але врешті-решт мені довелося видалити список, тому що мій колишній знайшов його і розлютився".

Казумі вважає, що вона досягла позначки 500 у віці 21 року після відвідування кількох секс-вечірок. Одного разу вона навіть стверджує, що переспала з 50 чоловіками за одну ніч після пікантного вечора на першому побаченні.

Як раніше повідомляв портал "Znaj", дружина Ліонеля Мессі подала на розлучення.

Нагадаємо, що Маколей Калкіл перестав вживати наркотики і став моделлю.

Також портал "Znaj" писав, що Тарас Цибмалюк показав свою фізичну форму.