Відомий український актор, зірка багатьох серіалів, в тому числі і "Кріпосної" Тарас Цимбалюк, який нещодавно відпочивав на Мальдівах зі своєю красунею дружиною, знову здивував прихильниць величезними і сильними чоловічими руками. Ось тепер шанувальниці точно захлинуться слюнями і почнуть заздрити його дружині.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Тараса Цимбалюка в мережі Instagram.

Публікація Тараса Цимбалюка, скріншот: Instagram
Публікація Тараса Цимбалюка, скріншот: Instagram

На свіжому фото можна побачити класичну стійку моделей для фото. Цього разу Тарас постав перед камерою із закинутими за голову руками, демонструючи накачані біцепси.

На жаль, актор жодним чином не підписав свіже фото, залишивши своїм шанувальникам поле для справжньої таблиці з коментарів. Це і почали робити його друзі, фанати і фанатки, після того, як поставили тисячі схвальних оцінок у вигляді лайків.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Також варто нагадати нашим читачам, що Тарас Цимбалюк полетів разом молодою дружиною Тіною у відпустку. Подружжя обрало для відпочинку райські Мальдіви. На сторінці в Instagram зірка "Чорного ворона" і "Кріпосної" опублікувала фото, де показала фігуру коханої в рожевому бікіні.

Тарас Цимбалюк з дружиною Тіною, фото: Instagram
Тарас Цимбалюк з дружиною Тіною, фото: Instagram

Раніше повідомляли, новий маєток Жаданів і хто такі Безуси: що приготував третій сезон серіалу "Кріпосна. Жадана любов".

Як повідомляв Знай.uа, зірка "Кріпосної" Тарас Цимбалюк підігрів очікування фанаток "любов'ю" з іншого: "Буду порівнювати".

Знай.uа писав, напівгола дружина Тараса Цимбалюка показала інтимний момент з чоловіком: дивна, під пахвою.