Як відомо, не так давно стало відомо про погіршення стану здоров'я королеви Єлизавети II. Їй довелося відмовитися від ряду офіційних візитів, від алкоголю, прогулянок з собаками. Тільки відпочинок.

І ось, як опублікувало видання Daily Mail вона все ж вирішила порушити рекомендації лікарів, і відправилася прогулюватися зі своїми собаками на Land Rover по території Сангдрінгема.

Під час прогулянки її підловили папараці, і зробили кілька знімком.

Єлизавета II, фото: Daily Mail
Єлизавета II, фото: Daily Mail

Сиділа королева на пасажирському сидінні, одягнена в курточку і хустку світлого відтінку. За кілька днів до цього вона сама була за кермом.

Популярні новини зараз
В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників
Показати ще

На знімках помітно, що обличчя стало в більш глибоких зморшках, але, навіть незважаючи на це, на свій вік королева виглядає відмінно. Також, на фотографіях з'явився і маленький коргі королеви, який їздив на задньому сидінні Land Rover.

Родичі і друзі королеви вважають, що прогулянки з собаками надають їй життєвих сил, тому не варто віднімати у неї це.

Єлизавета II, фото: Daily Mail
Єлизавета II, фото: Daily Mail

На даний момент у неї є три собаки. Це два щенята коргі і один доргі. Зараз собак найчастіше вигулюють помічники королеви.

Під час свого відпочинку королева займається нескладними справами, і як відзначають в Букінгемському палаці, вона у відмінному настрої.

За рекомендаціями лікарів їй раніше довелося повністю виключити зі свого раціону алкоголь, а також скасувати ряд важливих поїздок до Північної Ірландії, а також на конференцію в Глазго. Королева записала відеозвернення, яке і показали світовим лідерам.

Нагадаємо, про 5 страв, якими Єлизавета II ніколи не пригостить на королівському прийомі

Раніше повідомляли, що дооролева Британії Єлизавета II потрапила в лікарню: прем'єр Борис Джонсон виступив з терміновою заявою

Також Знай.uа писав: Єлизавета II потрапила в скандал через лист школярам з Севастополя