Американську модель і підприємницю Емілі Ратаковскі згвалтували в 15 років. Про це вона вперше розповіла зовсім недавно, Daily Star.повідомляє розкрила інформацію про домагання, яким вона піддалася в підлітковому віці. Відповідний матеріал публікує Daily Mail.

За словами манекенниці, на накинувся і скористався її безпорадністю через сильне алкогольне сп'яніння, її хлопець Оуен, який на рік старший за неї.

"Чому 15-річна я не кричала на все горло? Хто навчив мене не кричати? Я ненавиділа себе. Я нікому не розповіла, що сталося в ті вихідні з Оуеном. Це був секс без згоди. Я була така молода. У мене навіть сексу раніше не було", - поскаржилася вона.

Крім того, актрисі довелося відбиватися від домагань з боку музиканта Робіна Тіка і фотографа Джонатана Ледера. Останній згвалтував її в 2011 році.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Це були ті події, на які я не хотів дивитися, тому що вони змусили мене відчути, що я вийшла з-під контролю над власним життям, і я боявся визнати це», - визнав Ратаковскі.

«У багатьох моїх дослідах з Coachella або чимось ще, угода не була явною. Умови Угоди не називаються. Пізніше я дізналася, що вони запрошували дівчат, які не могли дозволити собі смачно поїсти, на ці модні вечері в Лос-Анджелесі. Це було для них мотивацією приїхати. І це маніпуляція", - згадує Ратаковскі, відзначаючи, що красиві дівчата танцюють в клубі, а багаті чоловіки побічно платять за те, щоб вони там були.

Раньше "Знай.uа" розповідав про те, що Емілі Ратаковскі показала дуже Відверті кадри з ванної.

Також знаменитість показала чорно-білий кадр, на якому прикрила масивні груди ліфом собсвенного бренду купальників.

А ще Емілі знову продемонструвала розкішну фігуру з бікіні собсвенного бренду зі зміїним принтом.