У вівторок, 9 листопада свій 38 день народження святкує український комік Юрій Ткач. На честь цього пропонуємо згадати найяскравіші моменти виступів актора.

Свою кар'єру чоловік починав, як і багато коміків, з КВК, однак, справжня популярність до нього прийшла лише в 2013 році, вона він почав зніматися в ситкомі "Країна у". Через рік йому запропонували ще ряд проектів, що принесло йому ще більшу популярність.

У 2018 році він став одним з тренерів Ліги сміху, де запам'ятався глядачам своїм іскрометним гумором.

Ось, наприклад номер, який набрав практично два мільйони переглядів. Там комік грає батька, який запросив майбутнього зятя на риболовлю, все для того, щоб перевірити, який він мужик.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Я сюди всіх кавалерів своєї дочки привожу, так що місце тут підгодоване. А якщо у нас з тобою нічого не вийде, то у мене є динаміт" - один з жартів у бік зятя. Варто відзначити, що в реальному житті у нього також є маленька дочка.

А ось недавній виступ чоловіка на шоу "Маскарад", де Юрій Ткач повинен був показати пародію на Володимира Дантеса. Тоді з ним боролася за перемогу Ірина Білик, і в результаті Юрій Ткач переміг з невеликим розривом.

Також, популярним роликом був виступ на Лізі сміху, коли Юрій Ткач опинився на колінах у Влада Ями.

"Чуєш Влад, ти якось на "Танцях з зірками" сказав, що тобі не вистачає моїх стегон. Зараз тобі киця моя всього вистачає?"- каже Юрій Ткач у жіночому образі.

Є в мережі ще розіграш Юрія Ткача, який набрав вже близько 7 з половиною мільйонів переглядів. Допомогла в цьому його колега Ірина Сопонару. Там за сюжетом їх зупинила поліція, і шукає злочинців, які втекли з лісу. В один момент водій пропадає, і за кермо сідає вже сам Юрій Ткач. За ними женеться поліція, після чого стає зрозуміло, що це розіграш, адже до нього вийшли колеги з квітами, серед яких був і Євген Кошовий.

Нагадаємо, Олена Кравець і Юрій Ткач впрягли в бійку з Євгеном Коноплянкою

Як повідомляв портал Знай.ua, Юрій Ткач налякав Євгена Кошового з "Кварталу 95" своїм апаратом

Також Знай.ua писав, "дружину" Юрія Ткача Ірину Сопонару підловили на спокушанні