Популярна вже далеко не перший рік українська письменниця Ірена Карпа поділилася зі своїми читачами і шанувальниками в соціальних мережах однією цікавою історією про своє "перенавчання".

Ірена заявила, що крім літературної діяльності тепер ще займається і створенням кіно. Також письменниця поділилася відвертою фотосесією, яку вдалося зробити на шикарному березі серед каменів.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Ірени Карпи в мережі Instagram.

Публікація Ірени Карпи, скріншот: Instagram
Публікація Ірени Карпи, скріншот: Instagram

"Вчитися і вчитися чи?.. Пам'ятайте, коли універ закінчували, то хапали диплом і такі: невір егейн! Ну, крім тих задротів, що йшли в аспірантуру і готові були гнити лаборантами на кафедрі ще пару років.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

А потім роки йшли, життя змінювалося і ставало ясно, що сам ти задрот (закреслено) можливо, вчив ти ваще не те, що хотів. Так купа моїх Ін-Язовскіх однокурсників представали в результаті архітекторами, юристами, звукорежисерами і навіть продавцями елітних яхт.

Моє життя завжди було зав'язане на листі, тому моїм навчанням були кіношколи: французька і американська. Просто хотілося, щоб мої книги заговорили і забігали. І ось - у березні вийде повнометражний фільм. Недарма вчилася. Тому що талант талантом, а скіли нікому з нас не завадять, правда?..

Ірена Карпа, фото: Instagram
Ірена Карпа, фото: Instagram

Тепер подумаю ще про якесь навчання. Може, психолог-сексолог? Що думаєте? Піде мені? Прийдете до мене? Буду такою веселою бабусею, як мама в сім'ї фокерів. І як у вас справи з цим "перевзуванням" в нову професію? Пробували? Наскільки кардинально? В якому віці? Скільки разів?

У каруселі - крупняки. А на останньому фото (все без мейка і фільтрів) головний секрет фотогенічності: фотографиня Кайлаш Хансен дала мені потримати свого тотемного звіра.", - пише Карпа.

Скрін, Instagram Карпа
Скрін, Instagram Карпа

Раніше повідомляли, петрушка, редис, шпинат та інші: що можна посадити перед зимовими холодами, поради городникам.

Як повідомляв Знай.uа, топ порад Ірени Карпи, як пережити розлучення і почати нове життя: "Це адреналінові гойдалки".

Знай.uа писав, як залучити чоловіка мрії: поради від тренера, стиліста, перукаря, мага і тричі заміжньої Ірени Карпи.