Тоня Матвієнко привітала близьку людину з днем народження. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Відома українська співачка, а також дочка легендарної української артистки Ніни Матвієнко Антоніна намагається вести свій Instagram-блог, показуючи в фото і відеоформаті цікаві моменти її життя. На її Instagram підписано дев'яносто дві тисячі передплатників, які активно коментують кожен її пост. Іноді вона спілкується з ними у форматі сторіз.

9 листопада Антоніна Матвієнко опублікувала пост у соціальній мережі Instagram, в якому привітала українського співака Романа Скорпіона. Дівчина показала спільне фото, на якому вона обіймає відомого артиста.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

"Бажаю радіти кожному дню, здоров'я, успіху, радіти, натхнення. Любити всім серцем, долати будь-які труднощі. І щоб ти нарешті зустрів ту єдину і сказав їй: "я нікому тебе не віддам", - написала українська співачка.

Нагадавши, Тоня Матвієнко надивилася на м'язистого Даніеля Салема і висунула вимогу Арсену Мірзояну: "Пори". Співачка Тоня Матвієнко надивилася на м'язистого телеведучого і актора Даніеля Салема і висунула несподівану вимогу своєму чоловікові Арсену Мірзояну

Як повідомляв портал " Знай.ІА", бюст Ані Лорак ледь не порвав сукню на шматки: "тепер ви побачите все". Співачка Ані Лорак вразила запрошенням на концерт, представивши в шикарному вигляді, який не зміг залишити байдужим нікого

Також " Знай.ІА " писав, колишній Ані Лорак оголосив про заручини: як насправді виглядає майбутня дружина Мурата. Наречена Мурата Налчаджіоглу дуже схожа на його колишню дружину Ані Лорак.