Колишній чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджіоглу, з яким вона розлучилася в 2019 році, зробив пропозицію молодій дівчині - Лілії.

Новоспечена наречена працює візажистом, але що найцікавіше, дуже схожа на знамениту артистку. Дівчина також має карі очі, темне волосся, і виразні форми. Ось тільки різниця у віці у цих двох жінок колосальна - майже 20 років.

Скріншот з Instagram
Скріншот з Instagram

Відомо, що Ані Лорак і Мурат Налчаджіоглу знову зійшлися в 2021 році, правда ненадовго, причиною розставання стала зрада ексчоловіка зі своєю вже нареченою. Лорак цю ситуацію ніяк не коментує. Мурат з Лілією перед заручинами встигли теж розійтися і знову зійтися.

Скріншот з Instagram
Скріншот з Instagram

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У нареченої турецького бізнесмена ідеальний зріст і вага: 170 см. і 55 кг. Дівчина вивчилася на педагога, але працює в Києві візажистом, також вона є молодою мамою. Сама виховує 6-річну доньку.

Скріншот з Instagram
Скріншот з Instagram

Після заручин у Лілії виросла цифра підписників до 12,2 тис. Дівчина не соромиться виставляти відверті фотографії у відкритих нарядах і в купальниках.

Скріншот з Instagram
Скріншот з Instagram

Одні підписники задаровують дівчину компліментами, інші ж обурюються і зловтішаються.

"нічого...це не на довго😂 "

,- коментують фоловери.

"Ліля набагато красивіше Лорак"

,- порівнює підписниця дівчат.

"С * чка, зруйнувала сім'ю"

,- переконані підписники.

Нагадаємо, що Екс-чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджіоглу одружується, поки колишня святкує 7 річницю: як виглядає його наречена.

Також, Знай. юа писав, що Ані Лорак "забула" надіти білизну під сукню і показала більше: "вже без трусів".