Дві плямисті гієни страждають легкими симптомами вірусу, кажуть ветеринари, які повідомляють, що "тепер ми знаємо, що багато інших видів можуть бути сприйнятливі до Covid-19".

Відповідну інформацію оприлюднили на порталі «Daily Star»

Дві гієни стали останніми тваринами з позитивним результатом на Covid - 19 в зоопарку США.

Останні дві жертви тварин живуть у зоопарку Денвера, штат Колорадо, де проживає понад 3000 тварин .

За словами ветеринарів зоопарку, плямисті гієни страждають лише легкими симптомами: у них обох кашель і нежить, і вони, як правило, знаходяться в поганій погоді.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Випадки за участю 22-річного Нгозі і 23-річного Кібо в Зоологічному саду площею 80 акрів - перші підтверджені випадки серед тварин у всьому світі.

Кілька левів у зоопарку захворіли, повідомляє New York Post. Провідні адміністратори зоопарку закликали всіх тварин пройти тестування.

Зоопарк
Зоопарк

Одинадцять левів і два тигри в зоопарку дали позитивний результат.

Представник Денверського зоопарку сказав: "Гієни - стійкі, витривалі тварини, які, як відомо, дуже терпимі до сибірської виразки, сказу і чуми. В іншому вони здорові, і очікується, що вони повністю одужають. Тепер ми знаємо, що багато інших видів можуть бути сприйнятливі до COVID-19, на підставі безлічі звітів, і ми продовжуємо проявляти найвищий рівень обережності і обережності при роботі з усіма нашими 3000 тваринами і 450 різними видами. Вважається, що хвороба в першу чергу передалася від тварин до людей, і спалахи на норкових фермах показали, що інфіковані тварини можуть передавати вірус назад людям".

Як раніше повідомляв портал "Znaj", у мережі розповіли про довідки для не вакцинованих.