Телеведуча Марічка Падалко вирішила підсолодити похмуру осінь українців і поділилася дуже смачним
Марічка Падалко зізналася, що це дуже смачний рецепт, який точно нікого не залишить байдужим. Це своєрідна осіння версія всім знайомого "битого скла". Він відрізняється тим, що готуються не лише з желе, а й з печива.

Марічка Падалко, instagram.com/marichkapadalko
Марічка Падалко, instagram.com/marichkapadalko


"З желе я залишила осінній помаранчевий акцент, який робить десерт делікатним на смак і красивим в "розрізі", - зазначила Марічка Падалко.

Торт від Марічки Падалко, скріншот
Торт від Марічки Падалко, скріншот



Інгредієнти:

350-400 г печива
850 г сметани
цукрова пудра за смаком
щіпка ванільного цукру
1 пакетик желе зі смаком апельсину
25 г (майже 2 пакетики) кондитерського желатину
Какао (20-22 %) для декору

Спосіб приготування:

Марічка Падалко рекомендує звечора приготувати желе. Перемішайте вміст пакета з гарячою водою до повного розчинення, розлийте по формах та залиште у холодильнику.

Поламайте печиво на шматки. Можна взяти крекери, можна печиво "до чаю". Збиваємо сметану (жирність на Ваш розсуд) з цукровою пудрою за смаком. До сметанного крему додаємо щіпку ванільного цукру.

Торт від Марічки Падалко, скріншот
Торт від Марічки Падалко, скріншот


Застилаємо форму пергаментом, включно з бортиками. Дістаємо з холодильника желе і нарізаємо кубиками. 25 г желатину заливаємо 100 мл гарячої води (90 С), ретельно перемішуємо, проціджуємо і вливаємо в сметанний крем. Перемішуємо блендером і починаємо "збирати" торт.
На дно спочатку трохи виливаємо сметанного крему, далі - печиво, желе і знов крем. "Зібрану" форму можна накрити харчовою плівкою. Торт відправляємо на кілька годин в холодильник. Далі дістаємо торт з форми. Можна прикрасити його какао.

"Десерт вийде не приторним і з красивим розрізом. Швидко готується і швидко поїдається😊", - підсумувала Падалко.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Нагадаємо, вагітна Марічка Падалко з Єгором Соболєвим зворушили українців почуттями: так виглядає вічне кохання. Вагітна Марічка Падалко з Єгором Соболєвим зворушили українців почуттями

Раніше Знай писав, Марічка Падалко розповіла, як у неї відмовила частина тіла: вчилася заново

Також Знай повідомляв, Марічка Падалко нагородила найкращого татуся року: і ним став не Єгор Соболєв. Телеведуча поділилася емоціями