Юрій Горбунов показав спільну фотографію з Олександрою Зарицькою. Відповідний пост з'явився на його офіційній сторінці в соціальній мережі.

Відомий український актор і телеведучий Юрій Горбунов є популярною особистістю в нашій країні. На офіційну Instagram-сторінку ведучого "Танці з зірками" підписано близько одного мільйона чоловік, з якими він ділиться різноманітними подіями в житті і творчості. Фолловери вкрай активно реагують на кожен його пост, під кожною фотографією тисячі коментарів. Іноді він спілкується з ними у форматі сторіз.

9 листопада він опублікував фотографію з учасниками шоу"Танці з зірками". Чоловіка обіймає Олександра Зарицька, що вилетіла в останній серії, і показує язик на камеру.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Як відомо, на десятому тижні шоу" Танці з зірками " судді попрощалися з усіма улюбленою парою Олександри Зарицької та її незамінного партнера Юрія Мєшкова. Фанати проводжали своїх кумирів бурхливими оваціями і обуреними реакціями, адже їх відхід для багатьох став великою і неприємною несподіванкою.

Раніше ми писали про те, що Ксенія Мішина після примирення з Олександром Еллертом видала все, що її бісить: "Сказала стоп"

Нагадаємо, що "Кріпосна" повертається і змусить українців затамувати подих: "Андрій Жадан живий?"

Як повідомляв Знай.иа, Ксенія Мішина після примирення з Олександром Еллертом заговорила про ринкові відносини: "це може тебе вбити...". Артистка в черговий раз торкнулася важливу тему взаємин між людьми.