Велике і вельми відверте інтерв'ю про життя в бідності, про сумний шлюб, і про улюблену роботу дала відома американська модель Мей Маск, мати трьох успішних дітей, один з яких може переселити людство на Марс - Ілон Маск. Душу відкрила Мей журналістці Каті Король після презентації книги в Києві "Жінка, у якої є план".

Про це стало відомо завдяки новій публікації каналу "1+1" в мережі Instagram.

Катя Король зустрілася з Мей Маск після закритої презентації її автобіографічної книги. Нова книга про те, як домогтися успіху і здійснити всі потаємні мрії.

Мей Маск, скріншот: Instagram
Мей Маск, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
Пенсіонерам платитимуть додаткові 2400 грн щомісяця: як скористатися новою програмою Водії хапаються за серце: на АЗС рекордне подорожчання ТЦК посилюють правила перевірок військовозобов'язаних В Україні визначили 4 категорії пенсіонерів, які отримуватимуть 8000 грн
Показати ще

Зараз її діти - успішні і заможні, проте в дитинстві вона не завжди була з ними поруч. Каже, що так вони стали незалежними. Їй важливо було, щоб вони не гналися за успіхом, а займалися улюбленою справою.

"Я хотіла, щоб їм подобалося те, що вони роблять! Наприклад, молодший син навчався в бізнес-сфері, працював з Ілоном, але йому подобалася кулінарія. І він готував для нас з 12 років. І він відкрив свої ресторани. Свої бізнес-навички він використовував у ресторанній сфері. Тобто ви можете вчитися одному, а реалізувати себе зовсім в іншому", - зазначила Мей Маск.

В ексклюзивному інтерв'ю для 1+1 письменниця зізналася, що написати автобіографію Мей підштовхнув її агент, а діти тільки підтримали, оскільки її історія може спонукати інших жінок не здаватися і йти по задуманому шляху. Однак були і теми, якими Маск було складно ділитися.

"Було складно писати про своє заміжжя. Навіть мої рідні сказали - чому ти так довго мовчала про це? Ми б допомогли тобі! А я не хотіла, щоб інші люди несли відповідальність за вибір, який я зробила", - поділилася письменниця.

Раніше повідомляли, в Україні з'явиться електромобіль за 16 тисяч доларів, вітчизняний автопром дивує: Ілон Маск починає заздрити.

Як повідомляв Знай.uа, астронавти НАСА вперше в історії виростили перець чилі і приготували "космічні" тако.

Знай.uа писав, у бурштині знайшли унікальну істоту віком 16 мільйонів років з підказкою для Ілона Маска.