Стало відомо про те, що телеканал СТБ розкрив головну інтригу наступної весни. Хто ж стане новим, 12-м за рахунком "Холостяком". Ім'я вже відомо.

Поки шанувальники романтичного реаліті "Холостячка", затамувавши подих, спостерігають за чуттєвою історією Злати Огнєвіч, телеканал СТБ вже готовий розсекретити ім'я нового Холостяка! Навесні шукати свою любов буде 32-річний Алекс Топольський-українець, який побудував успішний бізнес в Америці.

Алекс Топольський, фото: СТБ
Алекс Топольський, фото: СТБ

Народився чоловік у Львові, і з юного віку його амбіції зашкалювали, адже хлопець вірив, що зможе всього домогтися сам, і після закінчення університету переїхав назавжди до Сполучених Штатів Америки, де і почав будувати свою кар'єру.

Шлях був дуже тернистим, адже Алексу довелося на собі випробувати всю гіркоту життя емігранта, і навіть змінити кілька видів діяльності і міст.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Всі ці труднощі його не зламали, а лише загартували характер, переконавши в тому, що він знаходиться на правильному шляху.

Алекс Топольський, фото: СТБ
Алекс Топольський, фото: СТБ

Тепер, через роки він оббудувався в Майамі, і займається там нерухомістю. І якщо з роботою все гладко, то другу половинку, яка буде його в усьому підтримувати і розмовляти - він знайти на зміг.

"Я не прихильник відносин, побудованих на взаємовигоді. Мені важливо, щоб в парі були спільні цінності і збігалися погляди на життя. Я шукаю ту дівчину, у відносинах з якою у нас будуть щирі емоції, тепло і справжня любов. І я переконаний, що зустріч її саме в Україні", - каже Холостяк.

Нагадаємо, що принц Гаррі? У мережі засвітили головного героя "Холостяк-12"

Раніше повідомляли, що Григорій Решетник показав українкам нового "Холостяка"

Також, Даша Квіткова і Микита Добринін невдало показали маленькому синові Париж