Стало відомо про те, що подруга принцеси Діани, а також з недавніх пір консультант серіалу "Корона" прийняла рішення покинути цей проект. Не змогла домовитися з продюсерами.

Про це повідомляє видання Daily Mail.

Як виявилося Джеймайма Хан консультувала сценариста і шоураннера проекту "Корона" Пітера Моргана. Їх пов'язував короткий роман, тому вона швидко погодилося.

Серіал "Корона", фото: скріншот з відео
Серіал "Корона", фото: скріншот з відео

Тепер вона прийняла рішення відмовитися від співпраці з командою, і попросила її не згадувати в числі співавторів, так як серіал не розкрив історію принцеси Діани так шанобливо і співчутливо, як їй хотлося б.

Популярні новини зараз
Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

Серіал "Корона", фото: скріншот з відео
Серіал "Корона", фото: скріншот з відео

Розбіжності почалися після того, як Пітер Морган залишив Джемайму і повернувся до Джилліан Андерсон, з якою був разом до цього чотири роки. До слова, жінка виконала в серіалі роль Маргарет Тетчер.

Джемайма Хан брала участь у написанні сценарію до п'ятого сезону для того, щоб історія принцеси була зображена точно, без будь-яких спотворень. Вона працювала над епізодами, де говорилося про відносини з Хаснатом Ханом, і Доді аль-Файедом, і звичайно ж, те саме сенсаційне інтерв'ю для Мартіна Башира на ВВС.

Серіал "Корона", фото: скріншот з відео
Серіал "Корона", фото: скріншот з відео

"Для мене було дійсно важливо, щоб останні роки життя мого друга були зображені точно і з співчуттям, як не завжди траплялося в минулому", - сказала Хан. Вони попрацювали разом над планом з Вересня 2020 по лютий цього року.

У п'ятому сезоні серіалу "Корона" будуть показані події, які передували загибелі принцеси Діани в 1997 році. Тобто шлях до розлучення, відоме чорне плаття, а також сама смерть.

Нагадаємо, що принц Гаррі не змирився з втратою леді Діани і пішов до психолога через Вільяма

Раніше повідомлялося, що прінцесу Діану підловили за життя на смішних "пики": що заховано за серйозним обличчям красуні

Також, в мережі показали унікальні кадри з весілля принцеси Діани