Відомий український ведучий і шоумен Андрій Джеджула, який майже рік тому разом зі своєю молодою дружиною Юлією стали батьками, розповів доволі особисту інформацію своїм шанувальникам і друзям. Так, у середу, 10 листопада, артист відзначає День народження своєї матері.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Андрія Джеджули в мережі Instagram.

Публікація Андрія Джеджули, скріншот: Instagram
Публікація Андрія Джеджули, скріншот: Instagram

"З днем народження матуся! Перебираючи старі фотки хочу запам'ятати тебе такою! Завжди усміхненою, веселою, впертою, наполегливою, сильною, доброю, душевною, ніжною, мудрою і красивою! Нехай твій небесний ДН пройде по янгольськи красиво і світло, а за столом зберуться всі ті небожителі, близькі і рідні мені душі, яких я любив і люблю досі! А тебе я любив, люблю і любити буду! Царство тобі небесне!", - пише Андрій.

До нової святкової публікації Андрій Джеджула додав ще й фотографію зі свого сімейного архіву, де можна побачити портрет його матері.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Скрін, Instagram Джеджула
Скрін, Instagram Джеджула

Віддані шанувальники і друзі почали активно ставити схвальні оцінки у вигляді лайків і смайликів, а також залишати компліменти з привітаннями в коментарях.

Раніше повідомляли, Андрій Джеджула влаштував шикарне свято для їх з Сантою Дімопулос сина: "Тархун, пепсі і мамині биточки".

Як повідомляв Знай.uа, батько-одинак Андрій Джеджула відгуляв пишне весілля і блиснув голими п'ятами: "Потрапив у казку".

Знай.uа писав, розведений Андрій Джеджула вирішив попітніти посеред траси: "Мої нічні 50 разів...".