У своєму новому пості в соцмережі Instagram популярна українська телеведуча, зірка програми "Аферисти в сітях" і наречена колишнього віце-прем'єр-міністра України Павла Розенка, Олена-Крістіна Лебідь, анонсувала неймовірну новинку в ефірі «Нового каналу».

Телеведуча, яка відома своїм почуттям гумору, розмістила своє фото з людиною в масці тигра і середньовічному костюмі. На другому фото-клітина, всередині якої сипляться золоті монети. Позаду неї можна розглянути банер з тигриною мордою і написом: «Форт Буаяр». Таке шоу колись виходило на телеекранах багатьох країн, в тому числі і України, і дуже подобалося глядачам.

Скрін, Instagram Олена-Крістіна Лебідь
Скрін, Instagram Олена-Крістіна Лебідь

"Форт Буаярд-це бомба-ракета-граната-комета!!! Давай жити разом! Слоган мого улюбленого @novy_channel. Загалом, у нас ТАКОЕЕЕЕЕЕ СКОРО вийде в ефір", " Оо, майстер тіней. Один з моїх улюблених персонажів. Від нього таємничістю виходить і по чому характеру він підходить", - пообіцяла вона в підписі до знімка.

Скрін, Instagram Олена-Крістіна Лебідь
Скрін, Instagram Олена-Крістіна Лебідь

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

"Клааасс! Це моя найулюбленіша передача", "Коли ефір з фортом буде?", "Не раніше осені наступного року, а самі зйомки "форту Буаяр" відбудуться влітку", - пишуть коментатори.

"Це мужик з Гри в кальмара«, "А я грішною справою подумала: "гра в кальмара"", "Так ось чому дрібноти в країні немає", - жартують читачі сторінки.

Раніше повідомляли, Олена-Крістіна Лебідь з червоними крилами за спиною впала на підлогу: "переїла".

Як повідомляв Знай.uа, Олена-Крістіна Лебідь з Павлом Розенком нагадали українцям, як не проспати на роботу: "о 3 годині темно".

Знай.uа писав, Олена-Крістіна Лебідь "забракувала" милі кучерики Тімоті Шаламе у фільмі "Дюна": Павло Розенко може розслабитися.