Всім жителям України повідомили дуже важливу новину, в якій говориться про те, що людина може дізнатися, що в його організмі почали утворюватися тромби. Лікарі виконали дуже хорошу роботу і вирішили поділитися своїм досвідом, щоб застерегти людей.

Відповідну публікацію оприлюднили на порталі «Сторінка»

Британська газета Express з посиланням на Європейське агентство лікарських засобів опублікувала список симптомів, які можуть вказувати на те, що в організмі людини почали з'являтися тромби.

Професійні медики заявили про те, що якщо у людини з'явилася задишка, біль у грудях, довгостроковий біль в животі, набряк кінцівок, сильні і часті головні болі або помутніння зору, то це говорить про те, що в організмі людини утворилися тромби.

Медики закликають терміново звернутися до лікаря в таких випадках і ні в якому разі не займатися самолікуванням, так як це може тільки погіршити становище людини, у якого почали з'являтися тромби.

Популярні новини зараз
"Третя" платіжка за газ: що потрібно терміново зробити споживачам Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Крім цього, лікарі настійно рекомендують уникати стресів і дуже серйозно ставиться до своєї невірної системи, так як це може спровокувати інсульт. Також потрібно стежити за рівнем цукру, особливо якщо людині більше 45 років.

Потрібно підкреслити, що дуже великий вплив на здоров'я людини надає їжа, яку він їсть.

Як раніше повідомляв портал "Znaj", експерт пояснив, чому в Україні зростають ціни на продукти харчування.

Нагадаємо, що українцям показали, як люди на ринках і кіосках продають гнилу хурму.

Також портал "Znaj" писав, що українцям розповіли, як не набрати зайву вагу за осінь.