Відома українська співачка і дружина реп-виконавця Потапа Настя Каменських поділилася фото на тлі мечеті і заговорила про духовне.

Настя Каменських має дуже багато шанувальників, які із задоволенням стежать за її життям. Саме тому зірка намагається частенько тішити їх новими фото або ж цікавими подробицями з особистого і професійного життя на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де на неї підписало 5,4 мільйона чоловік.
Цього разу Каменських вирішила поділитися новим фото. Співачка сфотографувалася на тлі мечеті, задумливо дивлячись убік. Відзначимо, що зірка для походу в мечеть вирішила покрити голову хусткою коралового кольору.

Настя Каменських, фото instagram
Настя Каменських, фото instagram

"А де ваша душа відчуває легкість і умиротворення?"— - так Настя Каменських підписала опубліковане фото.

Фанати Каменських відразу ж почали писати в коментарях місця, де вони відчувають умиротворення. Виявилося, що для більшості це місце вдома поруч з рідними.

"у в'язниці", "вдома, поруч з батьками", "вдома, поруч з сім'єю😍", " вдома❤️", " тут і зараз😍 🔥❤️", "поруч з батьками і чоловіком 😍", — зазначили вони.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Нагадавши, Настю Каменських запідозрили в нещирості почуттів до Потапа-невже даремно пішов від Горової: "що вона в ньому знайшла?"

Раніше Знай писав, що фанати назвали Настю Каменських розлучницею, а Потапа - зрадником: "милуватися ними ні до чого..."

Також Знай повідомляв, Настя Каменських зізналася, чим харчується, щоб схуднути: на десерт - кава і танці. Артистка показала, з чого починається кожен її день.