Відома голлівудська актриса Ніколь Кідман, яка прославилася завдяки культовим ролям в кінострічках " Мулен Руж!", "Бетмен назавжди«,» з широко закритими очима«,» Вбивство священного оленя", та іншими, поділилася своїм свіжим знімком. Відповідний пост з'явився на її сторінці в соціальній мережі Instagram.

Цього разу красуня Ніколь зібралася на церемонію нагородження Country Music Association.

"CMAawards with my Wild Heart, Keith Lionel (CMAawards з моїм диким серцем, кіт Лайонел)», - підписала вона фото.

Скрін, Instagram Кідман
Скрін, Instagram Кідман

Для виходу в світ актриса вибрала вишукану чорну сукню з відкритим плечем і високим розрізом на одній нозі. Свій образ вона доповнила чорними туфлями на шпильках і масивними золотими прикрасами.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Скрін, Instagram Кідман
Скрін, Instagram Кідман

"ABSolutely (Абсолютно)», «Love you queen (Люблю тебе, королева)", " Eu não estava preparado para esse tiro. Musaaaa (Я не був готовий до цього кадру. Музаааа)", " I will say it again, you are so beautiful (я скажу це ще раз, ти така красива)», «Que mulher mano, que mulher (яка жінка, братан, яка жінка)», - захоплюються її шанувальники.

"era só uma chave de perna (це була просто судома ноги)», - жартує дехто з приводу пози актриси на другому знімку.

Нагадаємо, раніше 93-а церемонія "Оскара": основні номінанти, хто може забрати статуетки

Як повідомляє портал «Знай.uа» "Оскар-2021": текстова трансляція 93-ї церемонії нагородження, повний список переможців. У ніч з неділі 25 квітня на понеділок 26-го, весь світ спостерігає за 93-ю церемонією нагородження найголовнішою кінопремії "Оскар".

Також «Знай.uа " писав, що Покарання за нестриманість: Ніколь Кідман отримала гучний ляпас від невідомого на очах у чоловіка. Голлівудську зірку засудили за нестриманість після концерту довелося навіть викликати поліцію.