У четвер, 11 листопада Леонардо Ді Капріо виповнюється 47 років. Легендарний актор, який прославився завдяки ролі в "Титаніку" продовжує радувати своїми акторськими здібностями і випущеними картинами. У яких ще фільмах можна побачити кумира мільйонів.

Почав свою кар'єру чоловік ще на початку 90-х. Тоді це був молодий, нікому невідомий хлопчина, який пробував себе в різних кастингах. Раптом, фортуна повернулася до нього, і він зіграв у гучному фільмі "Титанік", завдяки якому і прославився на весь світ.

Кращою його роботою багато хто досі вважає "Титанік", однак, не так давно вийшов фільм" Одного разу в... Голлівуді", де актор зіграв приголомшливо, і ця нагорода може сміливо перейти до нього.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Ще однією гучною картиною є "Вовк з Уолл-Стріт". Це історія про чоловіка, який заснував одну з найбільших брокерських контор, і через 10 років його посадили за відмивання грошей. Він пізніше впорався з алкогольною і наркотичною залежністю, виробленої за час махінацій на Уолл-стріт, написав дві книги і тепер читає лекції про те, як досягти успіху.

Багато були впевнені, що саме за цей фільм Леонардо Ді Капріо отримає свій перший Оскар, але, знову невдача.

І ось, через багато років образливих програшів, чоловік все ж отримує бажаний Оскар. Сталося це в 2016 році за фільм "Виживший". У цьому фільмі Леонардо грає Х'ю Гласса, мисливця, який після нападу ведмедя виявляється важко пораненим. Його загін йде далі, а залишений з ним Джон Фітцджеральд віроломно вбиває сина Х'ю і залишає героя повільно вмирати від численних каліцтв.

На початку 00-х на екрани вийшов фільм, який називається "Острів проклятих". Це психологічний трилер, в якому актор зіграв роль детектива в психіатричній лікарні. Кінцівка у фільму досить несподівана, і тримає в напрузі аж до титрів.

Нагадаємо, що іноземці виявили російську копію Леонардо Ді Капріо

Раніше повідомляли, що епекло Ді Капріо жорстоко пожартують і Раневська була права

Також, ЗМІ пишуть, що Леонардо Ді Капріо скоро стане татом, але живіт росте поки тільки у нього