Популярна американська актриса Шеннен Марія Доерті частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 1,9 мільйона чоловік.

50-річна жінка за свою кар'єру зуміла знятися в таких картинах, як "Нічна зміна". "Полювання на папараці", "Портрет вбивці" і "Буковськи". Однак найбільшу популярність Шеннен отримала завдяки ролям бренди Уолш в телесеріалі "Беверлі-Хіллз, 90210" і Прю Холлівелл в серіалі "Зачаровані".

Шеннен Догерті, скріншот: YouTube
Шеннен Догерті, скріншот: YouTube

У 2015 році їй був поставлений діагноз рак молочної залози, через рік Марія Доерті переносить мастектомію, хіміотерапію і радіотерапію. У 2020 році хвороба повернулася на четвертій стадії, після ремісії в 2017 році. Через це хворобу приховувати не було сенсу.

А зараз вона поділилася сумною фотографією з матір'ю і заявила, що вони сумують за покійним батьком.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Шеннен Доерті, USA Today
Шеннен Доерті, USA Today

"Люблю вас, дівчатка!", "Я теж сумую за своїм татом❤️🙏", "Я теж сумую за своїми мамою і татом", "Обіймаю твою сім'ю!", "Ух ти, одне обличчя!", "Люблю тебе і твою сім'ю❤️", "Шкодую, красуня❤️", "Вау, ти так схожа на свою матір❤️", "Я втратив свого батька 3 роки тому. Маму 9 років тому і сестру (моя єдину) 2 роки тому😢 Я знаю, як це боляче", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, часто впадає в депресію — онкохвора зірка "Беверлі-Хіллз" Шеннен Доерті зізналася, що її рятує

Як повідомляв "Знай.ua", онкохвора зірка "Беверлі-Хіллз" Шеннен Доерті звернулася до фанатів, не відчуває грунту під ногами

Знай.ua писав, не всі жінки - відьми: зірки легендарного серіалу підтримали онкохвору Шеннен Догерті