Канал "1+1" протягом багатьох років радує українців різними передачами, серіалами і новими проектами на телебаченні.

Він має офіційну сторінку в соціальній мережі Instagram, де за новинами про улюблених зірок шоу-бізнесу стежать понад 1,8 мільйона чоловік. Зараз українцям вирішили нагадати, що собака є найкращим другом людини. Телеканал "1+1" добірку фотографій знаменитостей з їх домашніми улюбленцями.

Настя Каменських, фото: Instagram
Настя Каменських, фото: Instagram

"Гортайте карусель і дивіться, яких домашніх улюбленців мають наші зірки☺️ а вже 15 листопада о 20:45 Не пропустіть прем'єру нового комедійного детектива "Джек і Лондон". Серіал, в якому головний герой Влад буде чути думки пса-бульмастифа Джека", - йдеться в публікації.

А потім українцям поставили запитання, що домашні тварини сказали б про своїх господарів, якби вміли говорити. На знімках постали Юлія Саніна, Настя Каменських, Ольга Сумська, Джамала, Даша Астаф'єва та інші.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Юлія Саніна, фото: Instagram
Юлія Саніна, фото: Instagram

Настя Каменських, фото: Instagram
Настя Каменських, фото: Instagram

Ольга Сумська, фото: Instagram
Ольга Сумська, фото: Instagram

"Всі фото супер!", "Сьогодні Міжнародний день собак😍", "Обожнюю тварин❤️", "Вже показували це, навіщо ще повторювати?", "Які славні собачки😍", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Російський "Аерофлот" в центрі міжнародного скандалу - десятки собак і кішок не полетіли додому, власники в істериці, "ридала кілька годин"

Як повідомляв "Знай.ua", Як правильно вигулювати домашніх тварин в період карантину

Знай.ua писав, навчання vs ігри: зіркові батьки розповіли, як розважають дітей під час карантину