Тейлор Тілт не голить пахви, хоча їй кажуть, що вона огидна, коли публікує відео з "пухом" під пахвами в TikTok і каже, що це природно.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «Daily Star»

Жінка з гордістю демонструє свої волохаті пахви в соціальних мережах, щоб покласти край системі.

У серії відеороликів TikTok Тейлор Тілт @taylortillt демонструє свої пухнасті пахви і пишається тим, що носить топи з короткими рукавами.

Мама і дружина піднімає руки над головою, щоб показати ріст волосся під пахвами, що викликало обурення у більш консервативних глядачів.

Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

В одному з таких вірусних роликів Тейлор позує з бритвою поруч зі шкірою пахви і запитує: "Я збираюся відмовитися від гоління за 10 років?"

Тейлор
Тейлор

Потім вона посміхається в камеру і упускає бритву на підлогу.

Її відео отримали лайки майже 500 000 разів, але вони також були засипані образливими коментарями і звинуваченнями в тому, що вона негігієнічна.

Один глядач написав: "Ми зрозуміли, це волосся. Але люди повинні чистити себе, особливо пахви, а там, внизу, це повинні робити і хлопчики, і дівчатка".

І троль вибухнув: "Я радий, що я порядна людина, на відміну від тебе".

Деякі захищали її, написавши: "Вона жінка, а не Барбі".

Тейлор
Тейлор

Кілька жінок пожартували, що їх волосся під пахвами відросте всього за "два дні", як у Тейлора за 10 років.

Жінки, що бриють пахви, стають все більш поширеними в західній культурі з початку 20-го століття, але навіть в золотий вік Голлівуду актриса Софі Лорен зберігала свої ями неголеними.

Як раніше повідомляв портал "Znaj", гаряча мамка 40 + показала, наскільки вона красива і струнка.