Стало відомо про те, що Арнольд Шварценеггер роздав ветеранам війни піцу. Хто супроводжував його на захід, і де це все відбувалося.

Стало відомо про те, що американський актор Арнольд Шварцнеггер вирішив привітати місцевих військовослужбовців з Днем ветерана, який з Сполучених Штатах Америки щорічно відзначають 11 листопада.

Арнольд Шварцнеггер, фото: Instagram
Арнольд Шварцнеггер, фото: Instagram

74-річного Арнольда Шварценеггера супроводжував його 24-річний син Крістофер на благодійному заході в Лос-Анджелесі, штат Каліфорнія. Захід проходив біля кладовища героїв, і Арнольд різко розкритикував американців, які називають себе патріотами, але забувають ветеранів, які билися за країну.

"Сьогодні вранці я готувався зробити пост до Дня ветерана, а потім подумав про себе: вчинки говорять голосніше за слова. Я зупинився в моїй улюбленій піцерії, купив піцу для всіх наших великих чоловіків і жінок серед ветеранів, і я відмінно провів час, подякувавши їх усіх за службу", - написав актор на своїй сторінці в Instagram.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Арнольд Шварценеггер пожертвував сотні піц ветеранам війни та їх сім'ям, і протягом усього заходу йому допомагав його молодший син від шлюбу з Марією Шрайвер.

Арнольд Шварцнеггер, фото: Instagram
Арнольд Шварцнеггер, фото: Instagram

Арнольд і Маріс Шрайвер розлучилися без розлучення в 2017 році, після того як у 74-річного актора народилася дитина від домробітниці Мілдред Баена. Крістофер і Кетрін-єдині діти, які залишилися в контакті з Арнольдом після його розлуки з матір'ю.

Арнольд Шварцнеггер, фото: Instagram
Арнольд Шварцнеггер, фото: Instagram

У мережі показали кадри того, як чоловіки роздають американцям піцу, а також фотографуються з місцевими жителями, які прийшли на цей захід. Багато хто відзначає, що піца від Арнольда Шварцнеггера - мрія будь-якого американця.

Нагадаємо, що Арнольд Шварценеггер згадав час за крок від всесвітньої слави

Раніше повідомлялося, що Шварцнеггер переніс сьому операцію на серці: катає на велосипеді і ніяких лікарень

Також Знай.uа писав, що дочка Шварцнеггера опублікувала перше фото новонародженої дівчинки.