Стало відомо про те, що жінка випадково записала на камеру момент, який можливо врятував її шлюб. Зворушливий ролик став вірусним в мережі, і користувачі почали за нею повторювати.

Ролик з'явився на сторінці мами тіктокера Кейтлін Фладагер. Вона записала відео, яке не тільки набрало вже близько 30 мільйонів переглядів, але і врятувала свій шлюб з чоловіком.

Справа в тому, що у пари були серйозні проблеми у відносинах, і здавалося, що наступний крок - тільки розлучення, і іншого шляху немає.

Однак, в один момент, вона знайшла в своєму телефоні ролик, після якого змінила своє мислення, і направила всі сили на те, щоб врятувати свій шлюб.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Ми з чоловіком були настільки близькі до розлучення, і я думав, що надії немає... Поки я не побачила це відео" - підписала ролик Кейтлін Фладагер.

@caitlinfladager

I could see the love for me all over his face. I captured the exact moment I knew we could save our marriage. #fy #marriedlife #hardwork #repost #love

♬ Still Falling For You - From "Bridget Jones's Baby" - Ellie Goulding

На кадрах видно, що пара святкує день народження свого маленького сина, і її чоловік абсолютно не зводив очей з жінки, ні на секунду. Цей закоханий погляд і змінив рішення жінки подавати на розлучення.

"Я бачила любов до мене по всьому обличчю. Я зняла саме той момент, коли зрозуміла, що ми можемо врятувати наш шлюб" - сказано під постом.

Після того, як вони пройшли сімейну терапію, вони усвідомили всі помилки, пропрацювали їх, і тепер щасливі в шлюбі. У них вже двоє дітей.

Ролик завірусився в мережі, і тепер користувачі захоплюються силою цієї сім'ї, яка не здалася, і почала вирішувати проблему.

Нагадавши, українок попередили про підводні камені шлюбу з іноземцем: що треба знати при його укладенні

Раніше повідомляли, що жеєна Ліонеля Мессі Антонелла Рокуццо подала на розлучення: шлюб футболіста врятувало диво

Також, любовь пройшла: прості кроки до швидкого розлучення подружжя без дітей