Дочка прес-секретаря президента Російської Федерації Дмитра Пєскова, Єлизавета розповіла про свої заняття спортом. Що допомагає їй підтримувати себе у відмінній формі.

Новий пост з'явився на її сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Регулярно на сторінці дівчини з'являються різні кадри з фотосесій, або ж цікаві розповіді про її життя.

Цього разу Єлизавета Пєскова згадала про день фітнесу, про що і поспішила розповісти своїм шанувальникам.

"Не можу сказати, що для мене це професійне або значиме свято, я його відзначаю приблизно так само як і "Міжнародний день рушника", а саме - ніяк. Для мене вже давно кожен день-день фітнесу. Я намагаюся вести активний спосіб життя і вважаю, що спорт важливий не тільки для підтримки гарної фізичної форми" - йдеться в повідомленні під постом.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Дочка Дмитра Пєскова вважає, що люди, які регулярно займаються спортом, є більш дисциплінованими, і звикли долати себе, і постійно загартовують силою волі.

Сама Єлизавета займається з дому за спеціальною програмою. Її плюс полягає в тому, що не потрібно нікуди ходити, і саме тренування триває не більше 15-20 хвилин в день.

"Якщо чесно, вважаю, що день фітнесу повинен бути якраз перед ніччю музеїв, щоб заздалегідь підготуватися тікати від розлючених музейних охоронців... так би мовити, спочатку "змастити шестерінки", а потім вставати в чергу за квитком в Ермітаж" - підсумувала свою думку дівчина.

Нагадаємо, що дочь Пєскова Ліза в розпусній позі зізналася, якого шукає принца

Раніше повідомлялося, що у дочки Пєскова знайшовся "таємний чоловік", при чому тут Медведєв.

Також, дочка Пєскова схвилювала мережу