Габріель Стоун розповіла, як вона краще за всіх помстилася своєму невірному чоловікові, у якого був роман з 19-річним хлопцем. Автор зайшла на свою сторінку в TikTok, щоб поділитися відео про ситуацію зі своїми 707000 підписниками.

Відповідну публікацію оприлюднили на порталі «Daily Star»

Блондинка, яка постить під ніком @gabrielle_stone, була помічена в кліпі, серйозно дивлячись в камеру, розгойдуючи спортивний одяг і кепку.

Вона почала з підпису до відео: "У мого чоловіка був роман з 19-річним хлопцем протягом шести місяців".

Продовжуючи танцювати під пісню Cherish Do It To It, Габріель додала: "Я подала на розлучення. Написала про все це бестселер... Купила собі будинок. І назвала свого персонажа Деніелом".

Популярні новини зараз
Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію
Показати ще

Габріель
Габріель

З тих пір як Габріель розмістила відео, воно стало вірусним - набрало більше 2,6 мільйона лайків і більше 14 000 коментарів.

Багато вітали Габріель, як і один з них написав: "Це те, що ми називаємо перетворенням болю в силу".

У той час як інший затаврував її «Королевою, яка знає собі ціну», третій втрутився: «Замовляю книгу прямо зараз».

Багато людей також визнали, що відео змусило їх боятися побачень, хоча один з них зізнався: «TikTok викликав у мене найгіршу фобію у відносинах. Я боюся навіть зустрічатися зараз".

Габріель
Габріель

Інший користувач додав: "Чесно кажучи, страшно, як чоловіки можуть жити подвійним життям. Це дуже страшно".

У інших теж, на жаль, були схожі історії про зраду подружжя, як написала одна жінка: «У шлюбі 16 років, він завагітнів від мого друга на все життя. Розлучення закінчився рік тому».

Як раніше повідомляв портал "Znaj", у мережі повідомили, що 11-річний хлопчик зловив великого тунця.