Відомий український співак Павло Зібров вирішив провести день п'ятниці красиво та смачно. Саме тому він вирішив приготувати смачну їжу на вогні.


Павло Зібров продовжує тішити шанувальників новими фото, відео чи просто цікавими новинами з особистого та творчого життя на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram, де за ним стежить понад 85 тисяч осіб.
Цього разу Народний артист України вирішив показати, як зробити п'ятницю ще біль приємно. Павло Зібров вирішив приготувати смачний сніданок на мангалі.

Фото зі сторінки Павла Зіброва
Фото зі сторінки Павла Зіброва


"Доброго п‘ятничного ранку! Готуємо сніданок по-Зібровськи на свіжому повітрі!", - так Павло Зібров підписав опубліковані кадри.

Фото зі сторінки Павла Зіброва
Фото зі сторінки Павла Зіброва
Аби приготувати яєшню по-мисливськи за рецептом Павла Зіброва вам знадобляться мисливські сосиски, бекон, болгарський перець, помідори та шампіньйони. Все це потрібно підсмажити на багатті аби воно підрум'янилося та увібрало запах димку.
Фото зі сторінки Павла Зіброва
Фото зі сторінки Павла Зіброва
Згодом це все потрібно залити яйцями та смажити ще кілька хвилин. Яєшня по-мисливськи за рецептом Павла Зіброва готова. Смачного!

Популярні новини зараз
Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще