Знаменитий український співак, композитор, продюсер Melovin зовсім не часто радує шанувальників будь-якими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 235 тисяч осіб.

Костянтин Бочаров прославився завдяки перемозі в шостому сезоні пісенного шоу "Х-Фактор". Після цього, він представляв Україну на "Євробачення" і зовсім недавно вибув з проекту "Танці з зірками".

Melovin, instagram.com/melovin_official
Melovin, instagram.com/melovin_official

Зараз він виявився одним з учасників випуску "Хто зверху?" на "Новому каналі". Його представив Сергій Притула.

"Хтось в українському шоу-бізнесі може похвалитися захмарними гонорарами, а хтось може похвалитися великою кількістю концертів. Але ніхто не може похвалитися такими шанувальниками, які є у нього. Тіна Кароль, Океан Ельзи, кусають собі лікті. У них є шанувальники, у них є фанати, а у нього є меловінатори", - заявив Притула.

Популярні новини зараз
Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Melovin і Ліза Русина. Фото: "Факти"
Melovin і Ліза Русина. Фото: "Факти"
Melovin і Ліза Русина. Фото: "Факти"

"Той випадок, коли Melovin і меловінатори і бренд, і тренд!🔥", "Тому що, ми кращі. Про нас ще легенди розповідатимуть бабусі своїм онукам", "На сусідній стороні не вистачало Монро, і був би ідеальний випуск", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Melovin на високих підборах "підкотив" до Катерини Кухар і Ксенії Мішиної: "Життя б'є ключем"

Як повідомляв "Знай.ua", Melovin "змінив" Лізі Русиній після вильоту з "Танці з зірками": "Проект подарував мені тебе"

Знай.ua писав, Melovin не стримав почуттів і "засмоктав" Лізу Русину після відходу з "Танці з зірками": "Ти занадто прекрасна"