Відомого американського актора і коміка Енді Діка заарештували за домашнє насильство. Актор відомий за серіалом "Клава, давай!", вдарив бойфренда пляшкою лікеру по голові, залишивши глибокий поріз.

Щобільше, місяць тому 55-річний Енді Дік огрів коханого по обличчю сковорідкою. Хоч за ґратами комік провів лише 3 години й вийшов на свободу під заставу в 50 тисяч доларів, в березні його чекає суд, пише DailyMail.

Виявляється, пару років тому його вже садили за сексуальні домагання. Тоді він стиснув сідниці незнайомця і висловив в його бік непристойний коментар. Проте актор вийшов з в'язниці вже через день замість обіцяного двотижневого терміну.

Енді Дік, фото з соцмереж
Енді Дік, фото з соцмереж

За даними поліції, Дік та його хлопець були у нього вдома, коли посварилися, суперечка швидко переросла у фізичну розправу.

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить
Показати ще

Зазначається, що його арешт є останнім у низці юридичних проблем, які тривають десятиліття на тлі боротьби Діка зі зловживанням алкоголем та наркотиками.

Раніше Енді Дік не визнав себе винним за одним звинуваченням у сексуальних домаганнях у квітні 2018 року після того, як нібито намацав промежину водія Uber. І подібних історій про коміка назбиралося вже чимало.

Енді Дік, instagram.com/andydick/
Енді Дік, instagram.com/andydick/

Нагадаємо, Тіна Кароль вирішила більше не приховувати своїх почуттів: "Порив небезпечніший, ніж будь-коли". Співачка Тіна Кароль вирішила більше не приховувати своїх почуттів і розповіла, що збирається показати вже найближчим часом

Як повідомляв портал "Знай.ua", Тіна Кароль підчепила залицяльника просто у домашніх капцях: у халаті й з рушником на голові. Тіна Кароль зібрала величезну армію шанувальників, які буквально крок за кроком спостерігають за життям своєї улюблениці

Також "Знай.ua" писав, Оля Полякова розбовкала Маші Єфросиніній про роман з Іваном Ургантом: все сталося блискавично. Співачка Оля Полякова розповіла телеведучій Маші Єфросиніній все про її роман з Іваном Ургантом