Українська співачка Анастасія Приходько, яка була суддею на шоу "Співають всі" на каналі "Україна", частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 100 тисяч чоловік.

Як відомо, у квітні виконавиця втретє стала мамою. А зараз вона присвятила малюкові цілу публікацію, в ході якої розповіла про найбільш хвилююче материнство, втретє.

Анастасія Приходько, скріншот із відео
Анастасія Приходько, скріншот із відео

"Ви знаєте, я взагалі мама, яка дуже переживає🙈 але, з Лукою особливо! Я ретельно підходжу до вибору всього, що стосується дитини. Іграшки, одяг, побут, в якому він живе (саме тому в будинку з'явилася ще одна гойдалка😅) але, найголовніше - їжа малюка і його перший прикорм!", - пише Приходько в публікації.

Після цього Анастасія заявила, що зовсім не сумнівалася у виборі першої ложки. І після цього заговорила про якісне овочевому пюре ідеальної консистенції.

Анастасія Приходько, фото з Instagram
Анастасія Приходько, фото з Instagram

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

"Моїй сподобалося морквяне пюре😍", "5 баночок поїсти", "Доброго ранку, шановна пані Анастасія! Ви так чудово годуєте свого малюка! Особливо овочевим пюре!", "Тільки дізналася, що у вас троє діток", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Анастасія Приходько і Світлана Тарабарова пояснили, чому кинули велике місто і поїхали: "Подвійні витрати"

Як повідомляв "Знай.ua", багатодітна мати Настя Приходько відреагувала на хейт через її вагітність: "Після цієї фрази полетить..."

Знай.ua писав, Анастасія Приходько в чорному "залилася" вином перед важливою подією: "Сподіваюся там не буде Машуковського"