У 2021 році відомі виконавці, зіркова парочка Анжеліка Варум і Леонід Агутін відзначать вже 21-ту річницю свого весілля. І довгий шлюб, і постійні новини жовтих газет про зради Леоніда, і навіть чутки про розставання не змогли похитнути міцні узи Льоні та Анжеліки.

Звичайно, не секрет, що за останні роки було багато чуток про сварки, проте найгучніша трапилася в 2010 році на "Новій Хвилі" в Юрмалі. Тоді Агутіна застали за поцілунками з іншою жінкою в її номері. Того року пара ледь не розпалася. Але все обійшлося, завдяки витримці Анжеліки Варум.

У нещодавньому YouTube-інтерв'ю Варум вперше зізналася, як знайшла в собі сили пробачити чоловіка. За її словами, "ображатися на цунамі – безглуздо".

Леонід Агутін, скріншот відео
Леонід Агутін, скріншот відео

У неї був вибір - зберегти стосунки або розірвати їх. Але без чоловіка співачка не уявляла собі життя, тому їй довелося переглянути життєві пріоритети.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Шанувальникам доведеться прийняти вибір Анжеліки. А тепер вони публікують в соціальних мережах цікаві кадри, на яких можна помітити, як пара змінилася за два десятки років. Знімки шанувальники опублікували в пабліку "star_albumm" в мережі Instagram.

Агутін і Варум, фото: Instagram
Агутін і Варум, фото: Instagram

"Анжеліка Варум і Леонід Агутін з роками стають тільки привабливішими. Фото з різницею в 20 років!", - пишуть шанувальники.

Раніше повідомляли, Анжеліка Варум нарешті виговорилася про зради старого Леоніда Агутіна: "Це ж так нерозумно".

Як повідомляв Знай.uа, Анжеліка Варум показала, чим годує Агутіна і згадала дитинство у Львові: "Пекло непроглядне!".

Знай.uа писав, ведуча-красуня потужно заспівала з американським поп-гуртом: "Записали альбом".