"Величне століття ", безперечно, один із улюблених серіалів сучасних українок, деякі телеканали вже вкотре транслюють його. І все одно, навіть знаючи напам'ять усі сюжетні повороти, раз у раз, коли перемикаєш канали, чіпляєшся поглядом за розкішні костюми, переймаєшся емоціями якоїсь зі сцен і вже не можеш зупинитися і дивишся серію до кінця.

Як відомо, і в самому серіалі, і на знімальному майданчику не вщухали пристрасті, як виявилося днями, вони не вляглися і зараз. Так, минулого тижня у турецьких ЗМІ активно обговорювали висловлювання продюсера серіалу "Величне століття " Тимура Савжді. Він дав інтерв'ю YouTube-каналу Simge Fıstıkoğlu, де, окрім іншого, розповів про непрофесійність акторки, яка зіграла роль Хюррем-султан, Мерьєм Узерлі. Актриса покинула проект напередодні останнього сезону, і її довелося замінити, що негативно вплинуло на рейтинги кінокартини.

Мер'єм Узерлі instagram.com/meryemuzerlimeryem
Мер'єм Узерлі instagram.com/meryemuzerlimeryem

"Вона підставила всю команду, зіпсувала всю роботу. Це було так несподівано. Зазвичай у подібних ситуаціях маю витримку серійного вбивці, але ця історія стала винятком", - розповів продюсер серіалу про роботу з Мер'єм.

Несподівано у суперечку вирішила вклинитися актриса, яка грала одну з головних суперниць Хюррем-султан у гаремі – наложницю та фаворитку султана Фірузе. Джансу Дере заявила, що підтримає слова продюсера Савджі, щоб він не говорив.

Cansu Dere, instagram.com/cansudere
Cansu Dere, instagram.com/cansudere

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Вочевидь, через стільки років після зйомок між актрисами і за межами знімального майданчика зберігаються напружені стосунки.

Знай.ua нагадує: Мер'єм Узерлі з "Величного століття" у спокусливому міні показала Ользі Сумській справжню Роксолану: султана підкорено

Як раніше повідомляв Знай.ua: Мер'єм Узерлі з "Величного століття" зі змученої дітьми матусі перетворилася на красуню: Роксолана на мільйонь в красотку: Роксолана на миллион

Також Знай.ua писав: Мер'єм Узерлі з "Величного століття" полонила серця чоловіків одним поглядом: дуже гаряче