Актор Тейлор Лотнер, найбільш відомий як виконавець ролі Джейкоба в кіносазі "Сутінки", зробив пропозицію руки і серця своїй дівчині. Про це стало відомо з його нової публікації в соцмережі Instagram.

На знімку, який опублікував актор, він в класичному костюмі стоїть перед дівчиною на одному коліні і простягає їй заповітне колечко. Навколо - романтична обстановка, горять свічки і розкидані пелюстки троянд.

Судячи з усього, дівчина прийняла пропозицію Тейлора.

Скрін, Instagram Терлор Лорнер
Скрін, Instagram Терлор Лорнер

"І ось так просто всі мої бажання збулися", - підписав знімок 29-річний Лотнер в соцмережі.

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."
Показати ще

Роман молодих людей тривав три роки, зірка "Сутінків" зустрічається з медсестрою і відеоблогером Тей Доум. Вони обидва розміщували в соцмережах загальні фото, коли відвідували вечірки або просто гуляли разом.

Скрін, Instagram Терлор Лорнер
Скрін, Instagram Терлор Лорнер

Попередні відносини Тейлора з Селеною Гомес закінчилися з ініціативи дівчини – вона зустріла іншого і віддала перевагу його акторові.

«IM SO HAPPY FOR YOU! LOVE YOU. And yes I'll be the flower boy (Я так радий за ВАС! ЛЮБЛЮ ВАС. І так, я буду хлопчиком з квітами)», - привітав парочку син Арнольда Шварценеггера, актор Патрік Шварценеггер, і не упустив нагоди пожартувати з цього приводу.

Нагадаємо, Крістен Стюарт після прем'єри фільму "Спенсер" зізналася, що їй важко далася роль принцеси Діани: "я відчула таку печаль і хаос". Після гучної прем'єри фільму "Спенсер" в Лондоні Крістен Стюарт розповіла, як ця стрічка змінила її.

Як повідомляв портал " Знай.ua", Крістен Стюарт з голим животом розкрила таємниці принцеси Діани: Роберт Паттісон закохається заново. Крістен Стюарт з'явилася в наряді від Chanel на прем'єрі фільму"Спенсер: таємниця принцеси Діани".

Також " Знай.ua " писав, Принцеса Діана з "Сутінків": Крістен Стюарт зізналася, як гучна роль змінила її життя. Американська актриса розповіла, як їй вдалося вжитися в роль британської принцеси.