Італійський актор Мікеле Морроне, який прославився завдяки головній ролі у фільмі "365 днів", польської версії "50 Відтінків Сірого", давно став улюбленцем чоловіків і жінок по всьому світу.

Мікеле Морроне є активним користувачем соціальної мережі Instagram, де на нього підписано понад 12,8 мільйона шанувальників з усього світу.

Цього разу красунчик показав своє ідеальне тіло без сорочки, біля вікна на тлі висоток. Його торс прикрашають кілька татуювань, на спині красується Шабля і число «55», а на лівій руці набита цитата.

"I need a coffee ...(мені потрібна кава...)", - підписав красень свій ранковий знімок.

Скрін, Instagram Морроне
Скрін, Instagram Морроне

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Tesoro ti faccio la schiuma (орогий, я зроблю тобі з пінкою)», «And I need you (І я потребую тебе)", "I want to meet you so much. I'm from South Africa (я так хочу з тобою познайомитися. Я з Південної Африки)", - пишуть у відповідь захоплені шанувальники красеня.

"Gel sana yapim turkish coffee en tuzlusundan (Давай, дозволь мені приготувати тобі самий солоний турецька кава)», «Give me your phone number... (Дай мені твій номер телефону...)», «Que dice el tatto?? (Що написано на тату?) ",- додають інші фанати.

Нагадаємо, зірка "365 днів" Мікеле Морроне показав, як над ним попрацював м'язистий красень. Мікеле Морроне показав дещо цікаве, заінтригувавши свою публіку новим відео

Як повідомляв портал "Знай.ua", напівоголений красунчик Мікеле Морроне з "365 днів" спровокував фанаток на одкровення: "Мені потрібен ти". Популярний актор і модель порадував прихильниць черговим фото і подражнив їх.

Також " Знай.ua " писав, Мікеле Морроне розповів, як став зіркою "365 днів": "дзвінок, який змінив життя". Чоловік зізнався у своїх взаєминах з режисером цього фільму.