Мікеле Морроне розповів, як взяв участь у своєму найзнаменитішому фільмі. Відповідний пост з'явився на його офіційній сторінці в соціальній мережі.

На сторінці в Instagram італійського актора Мікеле Морроне, який прославився завдяки головній ролі у фільмі "365 днів", званого польською версією "50 Відтінків Сірого", з'явилося нове повідомлення. У ньому чоловік показав, яким чином взяв участь у цьому фільм.

На початку року стало відомо, що картина, в якій знявся Мікеле Морроне, стала лауреатом щорічної премії "Золота малина" в номінації "Найгірший сценарій".

4 вересня чоловік опублікував фотографію під водою в компанії польського актора і режисера Томаша Мандеса.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Одного разу він подзвонив мені І сказав:« Приємно познайомитися, Мікеле, я режисер фільму» 365 днів", я тебе не знаю ... але ти мені потрібен"» Я не міг знати, що буде далі, але я був досить божевільним, щоб залишити своє» нормальне " життя і мріяти з ним. Дякую @ tomasz_mandes.official за вашу дружбу, ваше братство, ваша повага, ваші поради ... але особливо спасибі за цей телефонний дзвінок ... телефонний дзвінок, який змінив моє життя.
, - зізнався Мікеле Морроне.

Нагадавши, мачо Мікеле Морроне не врятував "365 днів" від провалу: фільм отримав анти-Оскар "Золоту Малину".

Як повідомляв портал " Знай.ua", італійський мачо Мікеле Морроне розбурхав бажанням зробити приємне королеві: "Ти загубився, малюк?". Мікеле Морроне несподівано заговорив про "свою" королеву

Також "Знай.ua" писав, італійський мачо Мікеле Морроне скинув весь одяг на камеру і показав свою хмарку: "Ти побачиш". Актор порадував прихильниць новою гарячою фотографією, аж слинки течуть.