Нагадаємо нашим читачам, що відома українська співачка Ані Лорак презентувала новий альбом під назвою "Я жива". Збірник доступний для скачування на всіх цифрових платформах. До 17-го альбому Ані, присвяченому "особистим переживанням сильної і вольової жінки", увійшли 12 треків. Також до нього увійшла і композиція українською мовою "Бачила", яку співачка випустила наприкінці вересня.

А трохи пізніше Ані опублікувала свій новий образ з коротким відео і відрізком пісні "Стала сильніше". Про це стало відомо завдяки новій публікації Ані Лорак в мережі Instagram.

Ані Лорак вставила куплет зі своєї нової пісні "Стала сильней": "Ця дівчинка пройшла нелегкий шлях, як знайти свою долю, не обдурити. Посміхайся перешкодам своїм, твої труднощі стануть перемогою. Не дивись на інших, змінюючи висоту, Хіба можуть відняти твою мрію, серце знає, що йому дорожче, я змогла, тоді і ти все зможеш".

Ані Лорак, instagram.com/anilorak
Ані Лорак, instagram.com/anilorak

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Музичні експерти впевнені, що альбом "Я жива" – це глибока розмова зі своїм слухачем про особисте. Музична енергетика альбому занурює шанувальників співачки в різні емоції і настрої, а відверта лірика стане тією самою ниткою, яка з'єднає мільйони сердець по всьому світу.

"Я з вами в кожному переживанні. Я знаю, як це боляче, коли зраджують, коли руйнується світ і здається, що не буде світла. З любов'ю вмирає частина тебе, але приходить новий день, і з променями сонця в душі поселяється віра і надія, що все буде добре. Ти відкриваєш очі і кажеш собі: Я жива", — розповіла на презентації альбому Ані Лорак.

Раніше повідомляли, схудла Анна Седокова зробить приємно Костянтину Меладзе: "Мені в тобі тісно".

Як повідомляв Знай.uа, Ані Лорак розхвилювалася перед тим, чого чекала давно: "Рахуємо години до зустрічі".

Знай.uа писав, Alyona Alyona розповіла про секс через сором: "Це не нормально".