Маловідома українська акторка і поки ще заслужений діяч мистецтв Любов Титаренко вирішила покрити свою країну великим шаром образливих заяв. Артистка поскаржилася на те, що в Україні нібито панує справжнє пекло і Середньовіччя. Всьому виною те, що в країні, за її словами, спалюють книги російських класиків.

Про це стало відомо завдяки заявам самої Титаренко в ефірі YouTube-каналу "PolitWera".

"Ми покинуті не просто до середньовіччя, ми живемо вже в пеклі в повному сенсі слова", - сказала вона і пояснила, що"ситуація скочується в повний насильства кошмар і примітивізм".

Любов Титаренко, скріншот: YouTube
Любов Титаренко, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

За словами Титаренко, Росії ж, навпаки, забезпечено довголіття завдяки багаторічній спадщині, яку росіяни розвивають і підтримують. А ось в Україні в свою чергу нібито спалюють книги, на тлі чого "благодатний грунт отримують неонацисти, які діють фактично зі схвалення влади".

Варто зазначити той важливий факт, що в соціальних мережах, як і російські, так і українські користувачі чекають, коли артистка виступатиме з вибаченнями щодо своїх заяв.

Раніше повідомляли, "Відтворення смерті Мерлін Монро": легендарна Мадонна в зухвалому вбранні оскандалилася на весь світ.

Як повідомляв Знай.uа, львівський депутат з олівцем зганьбився на сесії заради Путіна.

Знай.uа писав, після скандалу в Києві Instasamka "присмокталася" до тіла в капюшоні: на це дивляться наші діти.