Матуся популярного молдавського співака Дана Балана, якому приписували спекотний роман з популярною українською виконавицею Тіною Кароль, Людмила Балан вирішила порадувати друзів і шанувальників не тільки шикарним зовнішнім виглядом у свої роки, але ще і прем'єрою нової пісні.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Людмили Балан в мережі Instagram.

Публікація Людмили Балан, скріншот: Instagram
Публікація Людмили Балан, скріншот: Instagram

"Прем'єра!!! 16 листопада, 11:00, YouTube. "Стає пізно". Композиція і музичне оформлення - Cezar Ciucium. Текст-Вероніка Чуциум. Завдяки моїй співпраці з Цезарем і його мамою Веронікою народилася ця робота, яку ми з радістю даруємо вам!!! Обіймаємо вас!!! Всім здоров'я і щастя!!!", - пише Людмила Балан.

Людмила Балан, instagram.com/ludmilabalan_tantiludmila
Людмила Балан, instagram.com/ludmilabalan_tantiludmila

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Можна помітити, що Людмила Балан крім того, що повідомила про новий хіт або навіть кліп додала невелике оброблене фото. На знімку можна побачити, що мама Дана Балана в своєму звичному образі пекучої блондинки постала перед шанувальниками в білосніжній сукні.

А нещодавно 63-річна Людмила Балан привітала свого чоловіка з 43 річницею одруження. Жінка написала зворушливі слова румунською мовою для свого коханого, з яким прожила рука об руку більше чотирьох десятиліть. Від свят до прем'єр - зовсім мало часу.

Раніше повідомляли, 63-річна мама Дана Балана здивувала своєю дівочою фігурою: Тіна Кароль через 30 років.

Як повідомляв Знай.uа, Дан Балан порівняв свою маму з Тіною Кароль, схожість колосальна: "Рідні душі".

Знай.uа писав, Тіна Кароль заплуталася, де правда, а де брехня: "Навіщо це робити, все одно дурна...".