Українська співачка, екс-солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва, дружина співака Володимира Дантеса вирішила допомогти чоловікові записати відео для соцмережі "ТікТок", відкриваючи завісу над моментами творчого та особистого життя.

"Коли @vladimirdantes просить зняти Тік-Ток на його пісню, але ти не знаєш, як відмовити... P. S: зацініть мої шкарпетки... коли не знаєш, як привернути його увагу», - підписала вона Відеоролик. У відео Надя спочатку танцює під пісню Дантеса «Сумні танці», а потім в пориві творчої пристрасті кидається на лежачого чоловіка і випадково б'є йому коліном між ніг.

Реакція Дантеса була миттєвою - він зігнувся, схопився за постраждале місце і перекотився на бік. Судячи зі звуків і відео, йому було дуже боляче.

@nadyadorofeeva

Когда @vladimirdantes просит снять тик - ток на его песню , но ты не знаешь как отказать … 😂 P.S: зацените мои носки 😂🙆

♬ Грустные танцы - Vladimir Dantes

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Вова: Дорогий щоденник...», «Щаслива сім'я", "Фаберже розбила", "Додошата і Дантесікі скасовуються", "Ну, тепер не буде питань, коли дантесікі і додошата", "А потім запитують, коли діти. Ось, дивіться, що Надя з Вовою витворяє", - регочуть в коментарях фанати пари.

"Надя показала максимально сумний танець під веселу музику», - оцінили шанувальники.

«А я думала, тільки я незграбна,коли дурню. Виявилося, що ні. Спасибі, мені тепер легше жити", - пишуть деякі.

Нагадаємо, Вова Дантес зізнався, як "куролісив" у 18 років-Наді Дорофєєвій дістався розбійник: "Заборонений плід солодкий".

Як повідомляв " Знай.ua", Дантес викрив Надю Дорофєєву в обмані після того, як вона розсунула ноги: "Довго шукав..."

Знай.ua писав, Надя Дорофєєва згадала ганьбу дитинства: тепер це робить разом з Володимиром Дантесом.