Відома українська співачка Анастасія Каменських поділилася ранковим ритуалом, який вона дотримується вже довгі роки. Мова звичайно ж йде про сніданок. Чим харчується артистка.

Новий пост вона розмістила на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої є. Регулярно дівчина радує шанувальником новими кадрами, на яких з'являється найчастіше або одна, або ж з чоловіком. Також, практично щодня вона радує шанувальників ранковим постом.

Цього разу дівчина поділилася знімком того, що найчастіше вона бере собі на сніданок. На кадрі кавуни, і щось ще жовтого кольору.

"Сніданок - один з найприємніших моментів дня 🥰 Люблю проводити його без гаджетів, в тиші або під улюблену музику і дивитися як разом зі мною за вікном прокидається світ ✨а який сніданок Ви так любите, що готові були б їсти щоранку?"- йдеться в повідомленні під постом.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще

Співачка дуже рано завжди прокидається, і знаходить в собі сили не тільки приготувати собі їжу, але і танцює при цьому під музику, як вона показувала в одному з недавніх постів.

У коментарях користувачі почали писати, що вони думають про це:

"Смачний сніданок і красивий😍 теж люблю ранок 🌄";

"❤️";

"👍👍❣️😘";

"Дивно ❤️. Я дійсно найкрасивіша жінка в світі?❣️";

"Вівсянка зі смачною сосискою або яйце 🍳 і авокадо 🥑. Тільки так 😂";

"Я вівсянку";

"Ви дуже стимулюйте на позитив👏 👏 👏так що з вас пост вранці😬 👌 💖".

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Нагадаємо, що розповніла Настя Каменських влаштувала "Танці з зірками" у себе вдома, українці не оцінили

Раніше повідомлялося, що Настя Каменських зізналася, що остаточно заплуталася, тут навіть Потап не допоможе

Також, Настя Каменських зізналася, що хоче зробити з Андрієм Данилком