Колишній учасник нового сезону популярного шоу "Холостячка", в якому він бився за руку і серце української співачки Злати Огневич, психолог Роман Свечкоренко, розповів, як можна змінити своє життя на краще. Порадами він ділиться з шанувальниками в соцмережі Instagram, де за ним стежить вже майже мільйон шанувальників.

"Знову беру на себе відповідальність і даю пораду: як можна змінити своє життя... я вам писав, що у відносинах має бути комфортно...», - пообіцяв психолог.

Він зазначив, що, перш за все, будь-які взаємини повинні приносити їх учасникам радість. Це правило, яке ніколи, і ні за яких умов, не можна порушувати. І фахівець пояснив, чому.

Скрін, Instagram Свічкоренко
Скрін, Instagram Свічкоренко

"Якщо ваші відносини не приносять вас радість, а приносять смуток, розчарування, образи. Припиняйте це з самого старту. Зрозумійте, що ви людина, а людина звикає не тільки до хорошого, але і до поганого. До сварок, насильства, сліз, образ... та до всього за фактом. Не дозволяйте собі до цього звикати! Це шлях в пекло, і іноді цей шлях виявляється довжиною в життя", - попередив Свечкоренко.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Він рекомендує у випадку, якщо ви почали розуміти, що ваші слова і слова вашого партнера більше не несуть радість один одному, говорити собі «досить». Тим більше, якщо партнер починає звинувачувати вас у всіх бідах. Не можна дозволяти розвивати в вас почуття провини.

Скрін, Instagram Свічкоренко
Скрін, Instagram Свічкоренко

"Відносини повинні приносити радість. А ось це все: "а хто я без нього", "а де жити?", "у нас же діти", "так живуть всі", «що скажуть батьки?». Це все гівно спалюйте дотла зі своєї голови. У вас одне життя, ви у себе тільки одні. Якщо ви зіпсуєте свою кукуху, відновити її буде вкрай складно, я знаю, про що говорю. І далеко не завжди можливо повернути психологічно себе на вихідну. Бережіть себе. Цінуйте себе. Любіть себе», - закликає Роман.

"Судячи з ваших фото - ви себе обожнюєте", "Всі вчать, як руйнувати сім'ю, як розлучатися. Але ніхто не вчить, тому, що потрібно берегти любов і сім'ю, перший шлюб. Що бігати від мужика до мужика або від баби до баби, з шлюбу в шлюб - це не принесе щастя, що сімейне насильство, це ганебно, не гідно чоловіки, що розбивати сім'ї - це найнижчий вчинок... Ви у себе одні, говорите? Ну, так і будете бовтатися до самої старості", - пишуть йому читачі в коментарях до повідомлення.