Згідно з останніми архівними звітами, документи з файлів ФБР містять докладні відомості про спостереження НЛО, страшні історії про кораблі, що рухаються зі швидкістю 27 000 миль на годину, і про аварії, в яких не залишилося тих, хто вижив.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «Daily Star»

Стало відомо, що були виявлені документи ФБР, в яких детально описані повідомлення про таємничих кораблях і про безліч спостережень, що відносяться до 1940-х років.

Це сталося після того, як у червні Пентагон опублікував сенсаційну доповідь, в якій США вперше визнали наявність невпізнаних об'єктів, які вони не могли пояснити.

Дивні явища спостерігалися десятиліттями тому, і ФБР провело власне розслідування дивних об'єктів.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

НЛО, скріншот: YouTube
НЛО, скріншот: YouTube

У 1947 році в США були зареєстровані сотні НЛО, в тому ж році стався знаменитий інцидент в Розуеллі.

Розуелл стався 8 липня на армійському аеродромі Розуелла в Нью-Мексико, де, за заявою бази, в той час були виявлені останки «літаючого диска», який здійснив аварійну посадку в пустелі.

Сенсаційна новина потрапила в заголовки газет, але потім армія США спростувала твердження про дивний літальний апарат НЛО і заявила, що це був метеозонд.

У записці, написаній трьома роками пізніше спеціальним агентом Гаєм Хоттелом, описувалися виявлені "три так званих літаючих тарілки".

Газета
Газета

У службовій записці, яка була опублікована в 1970-х роках, говориться, що вони «описувалися як такі, що мають круглу форму з піднятими центрами, приблизно 50 футів в діаметрі».

У звіті додано: "Кожне з них було зайнято трьома тілами людської форми, але тільки трьох футів заввишки".

Крім цього, повідомляється, що тіла "Одягнені в металеву тканину дуже тонкої текстури".

Однак доктор Джон Фокс, історик ФБР, сказав, що немає ніякого зв'язку між заявою про «інопланетні тіла» і Розуеллом.

Агент Хоттель додав: "Кожне тіло було перев'язане так само, як і в світлонепроникних костюмах, які використовують швидкісні льотчики і льотчики-випробувачі".

Інопланетянин
Інопланетянин

У деяких страшних спостереженнях стверджується, що НЛО рухалися з гіперзвуковою швидкістю, а в іншому повідомляється, що в результаті аварії транспортний літак «зруйнувався».

Один розсекречений файл включає в себе спостереження льотчика-каскадера Річарда Ренкіна, який бачив групу об'єктів в Бейкерсфілді, штат Каліфорнія, 23 червня 1947 року.

Як раніше повідомляв портал "Znaj", молодий хлопець повідомив, що в минулому житті він тиснув на Марсі.