Після десятирічних пошуків доказів існування відомої снігової людини, один зі слідчих заявив, що знайшов відбиток величезного розміру в 41 см.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «Daily Star»

Дуже настирливий слідчий розповів, що у нього є докази існування неймовірної снігової людини.

Лі Бріклі, який виявив сліди кігтів після десяти років пошуків мавпоподібного звіра, каже, що розмір відбитка був страхітливим-41 см від носка до п'яти, що в рази більше ніж нога людини.

Лі знає, що люди думають, що він "божевільний", але сподівається довести, що вони неправі.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Коли я показую людям знімки, вони вражаються", - сказав чоловік.

Потрібно повідомити, що в районі Кеннок-Чейз в Стаффордширі були помічені істоти, схожі на йеті, ще в 1800-х роках.

Лі чув про 12 випадків за останні два роки і навіть розбив табір у лісі, щоб виявити істоту, яка відома як Саскват.

"Багато людей тепер постійно надсилають мені повідомлення, де просять ще матеріалів. Я отримав анонімний лист від когось, який сказав, що людина керувала літаком з дистанційним керуванням над Джентлшоу Коммон в Кеннок-Чейз, і він бачив щось дивне. З його описом місця я відразу пішов туди і знайшов слід. Я був вражений... Я ніколи в житті не бачив такого великого відбитка ноги, і він явно був зроблений не за допомогою форми або зліпка. Саме в цей момент я зрозумів, що снігова людина Кеннок-Чейз був не просто міфом".

Як раніше повідомляв портал "Znaj", жінка повідомила, що її переслідував чоловік, який схожий на мавпу.